+45 64 75 20 00

Havecenter​

Hos Viemose-Driboga A/S har vi gennem mange år bygget havecentre. Den store erfaring, som vi har oparbejdet indenfor denne type byggeri, kombineret med vores viden om sammenbygninger, gør at vi kan skabe nogle spændende og kreative løsninger.

​Ved valg af materialer tager vi hensyn til indretningen af havecenteret. Eksempelvis skaber et fast tag med høj isolering hen over kasse og områder med havemøbler gode salgsområder samt gode arbejdsbetingelser for jeres personale.

​I planteområdet, hvor der fyres, kan der med fordel lægges polycarbonat i tagfladerne, da dette giver effektiv isolering og behageligt lys.

​Udeområdet, hvor der sælges haveplanter, kan med fordel overdækkes. Det er vores erfaring, at det giver et mersalg at bygge glastag over udearealet, da dette giver mulighed for at gøre salgsarealet forårsklart uafhængigt af vejret, og kunderne går gerne ud og handler, selv om det regner.

​​

Idekatalog

​Viemose-Driboga A/S har mange løsningsforslag til bygning af havecentre. I dette idekatalog ligger løsningsforslag, der er ment som inspiration til den rigtige løsning for vores kunder. Kataloget udvikles løbende – også ved hjælp fra vores kunder og det kreative byggeri, de har fået udført i forbindelse med deres havecenter.

​​

​Firmainfo

Viemose Driboga A/S

CVR: 10531837

adresse

Odensevej 38, Verninge

5690 Tommerup